CFO Magazine - Best Finance Team of the Year 2014 - edition 2015

Het award-event voor "Best Finance Team van het Jaar" op 4 februari 2016 is inmiddels uitgegroeid tot een klassieker in de Belgische financiële wereld. Ook element61 is aanwezig met uitgenodigde klanten.
De "Best Finance Team van het Jaar" award plaatst de prestaties van de CFO en zijn medewerkers in de schijnwerpers. Het centrale uitgangspunt is dat Finance een teamprestatie is. De award is de erkenning van het gehele financiële team en niet een individuele beloning. CFO's en financiële medewerkers op zoek naar individuele erkenning en prestige worden daarom niet opgenomen in deze competitie. Voor CFO's die de inzet van hun medewerkers waarderen is deze prijs echter een uitstekend medium om hen te erkennen en te belonen.

De prijs wordt toegekend aan een team van financiële medewerkers op basis van concrete prestaties en resultaten. Het principe is dat - zelfs als die prestaties of realisaties alleen kunnen worden toegewezen aan één of een beperkt aantal medewerkers (bijvoorbeeld voor een zeer specifieke project) - het project alleen maar kan slagen met de medewerking en inzet van het hele team. Het doel van de prijs is ook om de minder zichtbare bijdrages aan het succes van een project in de schijnwerpers te plaatsen.

Er zijn 6 categorieën voor de Award 2016 :
  • Best Finance team of the Year - large enterprises
  • Best Finance team of the Year - Social Profit, small and medium-sized enterprises
  • Finance Square Award
  • Best practice in Treasury
  • Best practice in Controlling
  • Best practice in Riskmanagement

Date

4 februari, 2016 -
01:00 tot 00:00

Location

Affligem