Best Finance Team of the Year 2010 event, georganiseerd door CFO Magazine

CFO Magazine start opnieuw haar zoektocht naar het ‘Best Finance Team 2010 (editie Februari 2011)' van het jaar. Met dit initiatief wil de organisatie de inspanningen van het financieel departement in de kijker zetten. Immers, een innovatief of efficiënt financieel beleid wordt niet altijd op waarde geschat, noch intern, noch extern.

We trappen een open deur in met de stelling dat finance nooit zo belangrijk was in een bedrijf, dat de omgeving voor finance complexer is geworden, dat de CFO en zijn team dé businesspartner van de directie is geworden…. Maar staat u er ook bij stil dat die evolutie van steeds vaker in de driver's seat zitten van tal van belangrijke projecten in combinatie met een voortdurend complexer wordende omgeving een bijzonder engagement vraagt van uw teamleden.

Met de award voor het Best Finance Team van het jaar 2010 (3 categorieën) en de award voor de Best Practice van het jaar 2010 (3 categorieën) , waaronder de Best Practise in Corporate Performance Management geven we u alvast de kans om de realisatie van uw team en het belang ervan voor de onderneming voor één keer in de kijker te zetten. Bovendien is dit dé gelegenheid om uw medewerkers en teamleden een grote ‘dankuwel' te zeggen voor hun bijdrage en inzet. Na 8 jaar organisatie van Best Finance Team kunnen we u met zekerheid zeggen dat uw teamleden dit initiatief weten te appreciëren. De gezamenlijke presentatie van de realisatie en het toeleven naar de awarduitreiking is bovendien ook sterk bevorderlijk voor de teamgeest.

De lijst van bedrijven die reeds een project voor een van deze awards hebben ingediend, is indrukwekkend. Ongetwijfeld hoort ook u in dat rijtje thuis. Steek u niet langer weg achter ‘het project is nog niet af', ‘we hebben geen tijd' … Stelt u zich gewoon even de vraag: ‘Wat was de bijdrage van mijn team aan de oogst van de onderneming dit jaar?' Hoe u die oogst ook definieert (als een realisatie, een financieel resultaat …), in een mum heeft u een handvol bijdragen opgesomd. Toon uw fierheid over het project, toon uw tevredenheid over uw team en toon met een kandidatuur voor het Best Finance Team van het jaar dat u hun inzet en professionaliteit waardeert. Ook in finance maken mensen het verschil!

Download hier de folder met alle gedetailleerde informatie over uw deelname of contacteer Peter De Roeck - 0498 16 02 45 - voor meer info.