Louise Gesquiere

tot
tot nu
mandagen

Performance Management Architect

In 2017 behaalde Louise een Master in Bestuurskunde en Publiek Management aan Universiteit Gent. Daarna werkte ze zes jaar als Brand Controller in twee verschillende bedrijven waar ze specialiseerde in FMCG en Luxeproducten. Ze heeft gewerkt in internationale omgevingen en maakte daarbij kennis met verschillende manieren van forecasting, budgeting, kostprijscalculatie en KPI-Setting.

Om zich verder te ontwikkelen in deze functie behaalde ze een diploma Financial Controlling aan EHSAL Managmenet School in 2020.

Louise wil steeds bijleren en werd daarom betrokken bij verschillende (data) projecten tijdens haar carrière in finance, zoals het introduceren van BI Tools. Tijdens haar vele business analyses de afgelopen jaren is de interesse voor automatisering van processen en rapporteringen exponentieel toegenomen. Ze zal haar ervaring nu gebruiken om de noden van de element61 klanten te onderzoeken en performance management oplossingen aan te reiken.

Als controller heeft Louise gewerkt met SAP, Tableau, Power BI, Salesforce... en ze kijkt er naar uit om zelf tools te bouwen.

Louise is een enthousiasteling die niet bang is om iets nieuws te ontdekken, of het nu sporten, bestemmingen of muziekfestivals zijn. In het bijzonder speelt ze spikebal en squash, koerst ze en houdt ze ervan om te deconnecteren op een lange wandeling.

Louise vervoegde element61 in september 2023.