Timothy Van Brusselen

Timothy Van Brusselen

Als Senior Business Analytics Architect geeft Timothy bedrijven inzicht in hun data, zodat het management onderbouwde beslissingen kan nemen om het bedrijf te doen groeien. “Concreet betekent dit dat ik structuur breng in de gegevens van mijn klant om zo nieuwe inzichten te ontdekken”, legt Timothy uit. “Die gegevens komen uit een waaier aan bronnen: de boekhouding, een planningssysteem, social media, weersvoorspellingen, gps-tracking systeem… Ik vind het leuk om uit te zoeken hoe al die input gecombineerd kan worden.”

Timothy koos deze job omdat het technische en het menselijke hier mooi in elkaar overvloeien. Dat is zeker zo bij projecten waar hij het hele Business Process-traject van begin tot einde volgt: een eerste kennismaking, analyses, ontwikkeling van datastromen, rapportering en oplevering. Zo heeft hij contact met alle medewerkers uit het bedrijf - van arbeiders tot management.

"Ik ben dagelijks bezig met programmeren en toch heb ik een sociale job."

De groeikansen en de leuke sfeer op het werk zorgen ervoor dat Timothy zijn grenzen blijft verleggen: “Werken bij element61 (Moore Belgium Business Analytics) is interessant: ik mag meewerken aan uitdagende projecten en leer enorm veel bij over nieuwe technologieën. Ik kan ook op elk moment bij mijn collega’s en zelfs het management terecht om te sparren over een bepaald probleem. Niet alleen handig, maar ook leuk. Net als onze gezamenlijke opleiding en events.”