Kevin De Ruyck

Kevin De Ruyck

Als Senior Performance Management Architect gaat Kevin aan de slag op de financiële afdeling van zijn klanten. Hij waakt van begin tot eind over de specifieke eisen van de klant, het budget en de planning.

"Ik combineer mijn financiële kennis en IT-vaardigheden om financiële processen juist, transparant en gebruiksvriendelijk te maken."

Hoewel Kevin dagelijks op de werkvloer van de klant zit, vindt hij een goed evenwicht tussen zelfstandig werken en teamwork. “Kleine projecten doe ik meestal alleen. Dan werk ik nauw samen met de klant, liefst al vanaf de analysefase”, vertelt Kevin. “Voor grote projecten werk ik wel samen met collega’s. Die afwisseling vind ik aangenaam. Bots ik op een complex project? Dan kan ik te rade gaan bij de collega’s. In ons senior team zit altijd wel iemand die een gelijkaardig probleem al eens tackelde en zijn kennis graag deelt.”

Net zoals Moore Belgium, zet element61 veel in op persoonlijke ontwikkeling: “Werken in een technologische sector, betekent ook werken in een sector die razendsnel groeit en verandert. Daarom volgen we de laatste trends op de voet, wat ik enorm interessant vind. En dat vinden onze klanten ook vast leuk.”