Kamil Radomski

tot
tot nu
mandagen

Senior Data Governance Architect

Kamil is altijd al gepassioneerd geweest door het bedrijfsleven en technologie. Al op jonge leeftijd wist hij dat hij in het bedrijfsleven of de IT wilde werken, terwijl hij ook een grote liefde voor voetbal koesterde.

Vanuit die passie studeerde Kamil Business Engineer aan de Solvay Brussels School of Economics and Management. In die tijd ontdekte hij zijn grote interesse in data.

Na het afronden van zijn Master trad Kamil in september 2018 in dienst bij Deloitte als business analist in het Artificial Intelligence & Data Team (AI&D).

Zijn rol bestond uit het optimaliseren van datastrategieën voor bedrijven, waardoor hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in verschillende aspecten van datamanagement, waaronder datamigratie, analyse, modellering, warehousing en governance.

Kamil is bedreven in het gebruik van een breed scala aan tools, zoals Microsoft Visual Studio, IBM DataStage, Jupyter Notebook, PostgreSQL en Salesforce.

In zijn vrije tijd geniet Kamil van lekker eten en drinken in het gezelschap van zijn geliefden. Hij heeft een sterke passie voor voetbal, auto's, muziek en geniet hij ook in het maken van ontspannen wandelingen.

Kamil vervoegde element61 in september 2023. Hij zal de klanten ondersteunen om maximale waarde uit hun data te halen met behulp van Data Governance.