Arnaud Cluydts

tot
tot nu
mandagen

Senior Performance Management Architect

Arnaud Cluydts studeerde in 2013 af met een Master of Science in Handelswetenschapen aan de Hogent, optie Accountancy en Fiscaliteit.

Hij startte zijn professionele carrière ter ondersteuning van een boekhoud- en rapporteringssoftware ontwikkeld voor de auto retail business bij Beherman Group, de importeur van Mitsubishi in België. Na 1 jaar verliet Arnaud dit bedrijf om Trifinance te vervoegen als Project Consultant om een meer algemene kennis op te bouwen in Finance. Tijdens verschillende projecten in een periode van meer dan 7 jaar verwierf hij kennis in verschillende domeinen zoals accounting, business controlling, budgettering, consolidatie en financiële rapportering. Tijdens één van de projecten was hij, vanuit een financieel perspectief, betrokken bij het implementatieproces van een CPM rapporteringstool, waardoor een grote interesse voor dergelijke Planning/Budgeting en Consolidatie-oplossingen ontstond. 

Arnaud zou graag dit enthousiasme aanwenden om meer te leren over de implementatie van dergelijke oplossingen voor klanten en is ervan overtuigd dat hij bij element61 de juiste vaardigheden hiervoor zal kunnen ontwikkelen. 

Arnaud vervoegde element61 in februari 2022.