Start van je carrière @element61

Afgestudeerd en klaar om uw Analytics-carrière te starten bij element61?

Hebt u interesse om te ontdekken hoe uw Continuous Learning-traject er het eerste jaar zal uitzien?
Waar beginnen we...

Bij element61 hechten we veel belang aan het hoge opleidingsniveau en diploma van onze jonge starters. Dit vormt een stevige ruggengraat en basis om een Analytics-carrière te starten. Dat gezegd zijnde: het is enkel het begin van een mooi traject.

Nadat we u verwelkomen op uw eerste dag bieden we u een volledig onboarding programma aan. Dit omvat trainingsessies, toegewijde coaches en -het echte werk- schaduwen op interessante klantprojecten, al heel snel na je start.

Elke starter neemt deel aan de opleiding Dimensioneel Data Modeleren. Gecombineerd met een Modern Data platform vormt deze modelerings-techniek DE basis van elke stabiele analytische oplossing. Afhankelijk van uw specialisatie binnen onze Competence Centers wordt u verder opgeleid in T-SQL, Microsoft Power BI, Microsoft Azure, Databricks, TimeXtender, Qlik of ons Performance Management aanbod.

Na dit inductieprogramma worden starters geïntroduceerd bij klantprojecten om hands-on te groeien via ons coaching & co-development model. Daarnaast zal iedereen een Persoonlijk OntwikkelingsPlan uitwerken om de verdere groei vorm te geven en certificaten te behalen.

Gedurende het jaar blijven we investeren in kennis via ons Content Development Program en Knowledge Sharing Days. Collega's delen hun recente bevindingen en best practices met de teams en kennis-domeinen. Dit is essentieel voor het opbouwen en behouden van onze leidende positie binnen Analytics.

In de maanden na je start neem je ook deel aan de 'Training Thursday' sessies. Elke 3de donderdag van de maand organiseren we een training rond Soft Skills en verdere opbouw van Functionele kennis.

Hieronder vindt je een reeks voorbeelden van trainingssessies die deel uitmaken van ons jaarlijkse 'Training Thursday' programma.

 • Project management

Je krijgt een brede introductie tot Project Management, met een overzicht van de belangrijkste componenten en verschillen tussen de verschillende benaderingen, waaronder Agile, Scrum, Waterfall en Spotify. Wat maakt een projectmanager succesvol? Leer meer over Change Management, Status meetings, Project Risk, Project Sponsors, Impact Analysis, Communication Plans, RACI,..

 • Finance voor non-Financials

Analytics op financiële gegevens behoren tot de meest voorkomende use cases in ons vak. Maak kennis -of krijg een grondige opfrissing- met de belangrijkste Finance concepten, waaronder Activa en Passiva, Balans, Capex en Opex, Cashflow, Cost per function/by nature, Current Assets, Debt, EBIT en EBITDA, eigen vermogen, vaste activa, GAAP, brutomarge, interne versus externe rapportage, nettowinstmarge, winst en verlies (P&L), winst- versus kostencentra, werkkapitaal, ...

 • Insights Discovery

Zelfbewustzijn start vanuit Insights Discovery. Insights Discovery is een psychometrisch hulpmiddel gebaseerd op psychologie van Carl Jung. Het is gebouwd om je persoonlijkheid beter te begrijpen en ook die van anderen. Deze inzichten kunnen ook nuttig zijn voor het opbouwen van werkrelaties.

De Insights Discovery methode maakt gebruik van een eenvoudig en makkelijk te onthouden vierkleurenmodel. Dit helpt om te begrijpen wat iemand zijn/haar stijl is, hun sterke punten en welke waarde ze brengen voor het team. We noemen dit de kleur-energieën. Het is een unieke mix van het vurige rode, het zonnegeel, het aardegroen en de koelere blauwe energieën. Dit bepaalt hoe en waarom mensen zich gedragen.

 • Personal Productivity

'Digital Communication for Remote Teams' is een uitdaging voor elk bedrijf. e-mail, Whatsapp, Teams... worden allemaal dagelijks gebruikt om met mekaar te communiceren. Dit leidt soms tot een gevoel van interne strijd, een gevecht tegen een overdaad aan informatie. Maar niet meer voor lang! Tijdens deze training geven we u praktische tips om sneller en efficiënter om te gaan met al deze digitale communicatietools en wat wanneer te gebruiken. 

Na deze training ben je in staat om e-mail, chat en andere binnenkomende berichten efficiënter af te handelen waardoor er meer tijd beschikbaar blijft voor andere taken. We leren u ook om kortere en meer gestructureerde digitale teksten te schrijven en informatie-overload te vermijden.

 • Spreken met impact

Een fantastisch idee! Dan brengt u het maar beter met Impact!
Presentaties, speeches, vergaderingen... Spreken voor een kleine of een grote groep maken of breken uw carrière.

Het grootste misverstand hierover is: je hebt het of je hebt het niet! Het is een geschenk.

Nee dat is het niet! Het is een keuze die je maakt. Ook jij kan relatief eenvoudig en snel leren hoe je met Impact kunt spreken. Volg gewoon het beproefde 7-stappen SYSTEEM. In deze training vindt u uw M.U.S.T.A.R.D.

 • Storytelling

"Facts and Figures". Daar draait het om in het bedrijfsleven. Geen subjectiviteit en emotionele sentimenten, maar diepgaande analyses en volledige objectiviteit. 
Dat is zeker interessant maar niet echt inspirerend. Het mist emotie en niet iedereen kan zich gemakkelijk identificeren met feiten en gegevens. De meeste mensen kunnen zich wel identificeren met een verhaal, het raakt hen, het overtuigt hen en moedigt hen aan tot actie. Storytelling kan elk verhaal maken of breken. Een slechte verteller kan zelfs de beste ideeën de nek omwringen terwijl een goede verteller een slecht concept vol overtuiging voor zijn publiek kan presenteren. En zo inspireert u een publiek en leidt je een organisatie.

 • Phished.io

Verbeter uw cyberweerbaarheid door het volgen van training rond best practices voor persoonlijke ICT-beveiliging. Phished.io streeft naar een gedragsverandering via een holistische combinatie van gepersonaliseerde simulaties, security awareness trainingen, actieve rapportage en Threat Intelligence. 

Phished verbetert uw Behavioural  Risk Score door u de nodige vaardigheden aan te leren die nodig zijn om echte cyberbedreigingen te herkennen en ermee om te gaan. 'AI-driven phishing' en 'smishing simulations' helpen u uw zwakke punten op vlak van security te herkennen en te verbeteren.

 • Supply Chain Management 101

Het belang van Supply Chain is overal merkbaar: van de productiesector tot de dienstensector en in zowel B2B als B2C omgevingen. Het belang is nog toegenomen door disrupties als gevolg van Covid, de energiecrisis en de regionale oorlogsconflicten. Bedrijven moeten hun Supply Chain optimaliseren om aan de verwachtingen van de klanten te kunnen voldoen en storingen op te vangen: topkwaliteit, concurrerende prijzen, tijdige leveringen enz. Van cruciaal belang om dit te bereiken is de integratie van interne en externe processen alsook 'good practice' te monitoren.

Deze cursus:

 • Geeft een goed overzicht van alle stadia in de Supply Chain. Van leverancier tot eindklant waarbij de rol van elke afdeling wordt onderzocht
 • Stelt technieken voor om de professionals te helpen om zijn/haar activiteiten effectief te beheren
 • Optimaliseert de 'value chain' van het bedrijf

Ook interesse om je profiel in Analytics te versterken met bovenstaande opleidingen en veel meer ?

Bekijk hier onze vacatures en stuur ons vandaag nog een mail op jobs@element61.be!