SAP Business Analytics Day 2019

SAP Business Analytics Day 2019

Op donderdag 14 november 2019 organiseert element61 zijn jaarlijks SAP Business Analytics & Performance Management evenement. Schrijf je nu in om alles te leren over de Business Intelligence, Data Science en Performance Management oplossingen in een SAP landschap aan de hand van SAP’s innovatieve Business Analytics portfolio.

Met meer dan 140 deelnemers jaar na jaar, is dit het belangrijkste business geörienteerde evenement om een beter inzicht te krijgen in de SAP Business Analytics oplossingen en hoe ze ingezet kunnen worden om uw huidige en toekomstige management informatie-behoeftes in te vullen. Ontmoet collegas die met dezelfde materie aan de slag zijn binnen hun organisatie tijdens de lunch. Wissel ervaringen uit en verneem hoe anderen hun SAP investeringen maximaliseren. We stellen naar goede gewoonte een gevarieerde agenda samen waarbij klantenverhalen, product-demos, roadmaps en best practices aan bod zullen komen.

In de ochtend bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de twee hands-on workshops voor een beperkter publiek:
 
Workshop 1: SAP Analytics Cloud (SAC) 
 
Tijdens deze 1/2 dag durende workshop kunt u uw eigen planning- en rapportageapplicatie maken met behulp van SAP Analytics Cloud (SAC).
 
Workshop 2: IoT Smart Gardening 
 
Tijdens deze 1/2 dag durende workshop maakt u uw eigen "slimme" tuin aan. U meet de vochtigheidsgraad van uw tuin met behulp van een van de vooraf geïnstalleerde vochtsensoren. Aan het einde van deze oefening kunt u het volgende: 
 • Stel uw eigen datamodel in om de vochtigheidsgegevens op te slaan,
 • Haal de luchtvochtigheid op door middel van een API,
 • Bouw een app
In de namiddag gaan we verder met ons reguliere SAP Business Analytics programma dat een keuze biedt tussen demo's van oplossingen, Customer Cases en strategisch advies.
 
Of u nu een bestaande gebruiker bent of een nieuwe gebruiker van SAP Business Analytics (SAP BA), ontdek wat de SAP BA portfolio vandaag de dag te bieden heeft en wat u de komende jaren kunt verwachten in een on-premise, cloud of zelfs hybride wereld.
 
Na de plenaire SAP Business Analytics Roadmap en Strategie sessie zullen we in 3 oplossingsgerichte tracks werken waar de volgende onderwerpen aan bod zullen komen:
 
Track 1: Business Intelligence & Data Science
 • Leer hoe Bru Textiles een real-time rapportageplatform bouwt bovenop S/4HANA met behulp van BW, SAC en BPC
 • Ontdek hoe u betrouwbare beslissingen kunt nemen met intelligente cloud-gebaseerde datawarehousing
 • Begrijp hoe SAP Data Intelligence management informatie kan leveren met geïntegreerde AI
Track 2: Planning & Management Rapportage 
 • Ontdek hoe VPK Packaging BPC11 en BW/4HANA gebruikt om hun management-rapportering te optimaliseren
 • Ga na of hybride scenario's met SAP BPC en SAC het beste van twee werelden kunnen bieden
 • Ontdek de beste praktijken om in real-time te rapporteren en te plannen op S/4HANA
Track 3: Consolidatie & Groepsrapportage
 • Begrijp welke SAP-consolidatie-oplossing past bij uw behoeften
 • Krijg inzicht in een van de eerste "S/4HANA Group Reporting"-implementaties bij Loacker Recycling
 • Leer hoe Lotus bakkerijen SAP BPC op HANA heeft geïmplementeerd om een meer transparante, flexibele en nauwkeurige consolidatie te realiseren

U kan hier de volledige agenda downloaden

Registreer nu om uw plaats te reserveren en voeg het evenement toe aan uw Outlook kalender.

 

SAP Business Analytics Day 2019

SAP Business Analytics Day 2019