SAP Business Analytics Day 2019

SAP Business Analytics Day 2019

Op donderdag 14 november 2019 organiseert element61 zijn jaarlijkse SAP Business Analytics & Performance Management evenement, met een focus op het realiseren van de optimale Business Intelligence, Performance Management en data warehouse projecten voor uw SAP landschap aan de hand van SAP’s innovatieve Business Analytics portfolio.

Met meer dan 140 deelnemers jaar na jaar, is dit het belangrijkste business geïrienteerde evenement om een beter inzicht te krijgen in de SAP Business Analytics oplossingen en hoe ze ingezet kunnen worden om uw huidige en toekomstige rapporteringsbehoeften in te vullen. Lunch samen met sectorgenoten uit uw functioneel domein. Wissel ervaringen uit en verneem hoe anderen hun SAP investeringen maximaliseren. We stellen naar goede gewoonte een gevarieerde agenda samen waarbij klantenverhalen, productdemos, roadmaps en best practices aan bod zullen komen.

OPTIONEEL (gelieve uw deelname bij registratie aan te geven)

In de ochtend van de editie van dit jaar zijn we van plan om een hands-on workshop te organiseren - voor een beperkter publiek - waar u uw eigen SAP Analytics Cloud (SAC) dashboards kunt produceren en de eenvoudige integratie met SAP BPC kunt testen.

In de namiddag blijven we de deelnemers de keuze bieden tussen demo's, Customer Cases en strategisch advies.

Of u nu een bestaande gebruiker bent of een nieuwe SAP Business Analytics (SAP BA), u zult kunnen leren van best practices, andere klantervaringen en ontdekken wat de SAP BA portfolio vandaag kan bieden en wat te verwachten in de komende jaren in de on-premise, cloud of zelfs hybride wereld.

Registreer nu om uw plaats te reserveren en voeg het evenement toe aan uw Outlook kalender.

 

SAP Business Analytics Day 2019

SAP Business Analytics Day 2019