Tanguy Durbecq

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Tanguy behaalde een Master in Corporate Finance aan de Universiteit Gent. Daarna werkte hij 3 jaar als Business Consultant voor Easy en als integratieconsultant voor Adfinity (boekhoudsoftware). Dankzij deze ervaring ontdekte hij de wereld van data en programmeren als onderdeel van zijn werk. In 2021 besloot hij bij WeQan te gaan werken waar hij een fulltime baan kon krijgen gericht op data en programmeren. Hij begon zijn reis in business intelligence met Qlik Sense voordat hij Power BI leerde (front-end en back-end). In december 2023 werd WeQan onderdeel van element61.

Naast zijn professionele carrière beoefent Tanguy veel verschillende sporten: fietsen, hardlopen, zwemmen, spinning en lange trails met zijn hond. Zowel in sport als in zijn professionele carrière houdt hij ervan om uitdagingen aan te gaan. Zijn volgende uitdaging is om een halve Ironman te doen en waarom niet op een dag een hele Ironman?

Tanguy leert snel, is niet bang om nieuwe technologieën onder ogen te zien en is bereid om anderen te helpen. Met 6 jaar ervaring in consultancy kent hij de waarde van een tevreden klant en zal hij er alles aan doen om hen tevreden te maken en te houden.

Tanguy kijkt ernaar uit om de volgende uitdaging te ontdekken die u hem voorlegt.