Pascal Boekestijn

tot
tot nu
mandagen

Senior Analytics Architect

Pascal behaalde een Master in Information Management aan de Katholieke Universiteit van Leuven in 2018. Zijn passie voor Data & Analytics werd aangewakkerd via keuzevakken, waardoor hij voor zijn Master koos. Hij verwierf inzichten in behoefte-analyse en in het ontwerpen van informatiesystemen.
 
Hij startte zijn carrière als functioneel SAP-consultant en vormde de brug tussen IT en de bedrijfsprocessen. Al snel kreeg hij de kans om een Data & Analytics project aan te vatten, op basis van SAP BW. Hier zag hij het potentieel van het benutten van business proces data om bruikbare inzichten te genereren met behulp van Data Visualisatie tools zoals Power BI en SAC (SAP Analytics Cloud). Bij dit project heeft Pascal verschillende rollen doorlopen, van Data Architect tot Domain Lead.
 
Pascal heeft brede interesses en is altijd nieuwsgierig om meer te leren om zo de juiste oplossing te kunnen bieden aan de klant.
 
Pascal is aan de slag met Power BI sinds 2019, steeds in combinatie met SAP BW gebaseerde bronnen. Met zijn gecombineerde Microsoft & SAP Analytics kennis is Pascal vooral actief op “Microsoft Data Platform on SAP” projecten.
 
Pascal vervoegde element61 in september 2021.