Manuel Goderniaux

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Manuel behaalde een bachelor in marketing en een specialisatie in bedrijfsgegevensanalyse aan EPHEC.

Manuel liep zijn eerste stage bij een bedrijf dat enquêtes hield onder hun klanten en prospects om nieuwe operationele beslissingen te kunnen nemen over hun prospectiecampagnes en serviceverbeteringen.

Dit bedrijf had een onaangeboorde database die op zichzelf groot genoeg was om de meeste benodigde informatie te leveren. Is er geen betere manier om het verhaal van een bedrijf te vertellen dan zijn eigen gegevens?

Een van de redenen waarom Manuel zich specialiseerde in de analyse van bedrijfsgegevens was om gegevens te kunnen gebruiken om betere bedrijfsaanbevelingen te doen en betere operationele beslissingen te nemen.

Na zijn 4 maanden durende reis naar Ierland, begon hij in 2022 zijn carrière als BI Developer bij WeQan. In december 2023 werd WeQan onderdeel van element61.

Manuel houdt van tijd door te brengen met familie (vooral met zijn twee neefjes), gewichtheffen, skiën, feesten, videogames spelen en films kijken (vooral thriller- en peplumfilms). Hij is sinds kort ook eigenaar geworden van een huis waardoor hij momenteel heel wat tijd doorbrengt op de werf.