Bart Robyn

tot
tot nu
mandagen

Customer Relations & Business Development Manager

Na zijn studies Bedrijfsmanagement in Gent begon Bart zijn carrière in de IT in het jaar 1999. Na een paar maanden als Junior Account Manager bij Compuware werd hij verantwoordelijk voor de Numega-productlijn, met de nadruk op code-debugging, profilering en testen. Gedurende deze tijd kwam hij in nauw contact met mensen van Microsoft door hen te helpen de .NET-ontwikkelingssuite naar de zakelijke markt te brengen. Na enkele jaren stapte hij voor de eerste keer over naar Microsoft, om met Belgische ISV's te werken en hen in staat te stellen de maximale waarde uit SQL Server- en Office-integraties te halen. Later in zijn carrière zal Bart nog 2 keer bij Microsoft aan de slag gaan in verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Na deze ervaring op het gebied van databases stapte Bart over naar Oracle, de Technology divisie, om klanten, partners en ISV's te ondersteunen in de wondere wereld van Oracle DB's.

Bart vindt het leuk om nieuwe activiteiten te starten en bestaande te verbeteren, wat hem ertoe bracht om zich aan te sluiten bij CloudBees en later AvePoint (beide IT-startups met innovatieve oplossingen), samen te werken met hun partners, hun klanten en de contactpersoon te zijn tussen hen en IT-grootmachten zoals een Microsoft.

In zijn laatste project werkte Bart als Senior Account Manager bij Codit, een toonaangevende SI op het gebied van Microsoft Azure, met een specialisatie op Data Integratie, Applicatie Modernisering (naar cloud native) en Data/IoT.

Bart vervoegde element61 in mei 2024.