TimeXtender en Qlik: samen sterker

TimeXtender en Qlik: samen sterker

  • Bent u een bestaande Qlik klant die worstelt met complexe bedrijfsregels, datakwaliteit of issues rond stamgegevens? Is toegang tot informatie uit alle gegevensbronnen een opgave? Plaatsen uw gebruikers vraagtekens bij de betrouwbaarheid van rapporten en analyses?

  • Wanneer Qlik voor u nieuw is en u een investering overweegt, wat zijn dan best practices voor duurzaamheid van een self-service BI oplossing op de lange termijn?

Neem op 28 maart 2017 deel aan een namiddagsessie georganiseeerd door Qlik en TimeXtender en leer live hoe een Discovery Hub™ te bouwen. Geen ontbrekende data meer. Geen rapporten die breken wanneer onderliggende databronnen veranderen. Ontdek hoe Qlik een innovatieve data discovery oplossing boven deze laag kan zijn. Ervaar hoe TimeXtender een echte basis biedt voor uw Qlik oplossing.

TimeXtender en Qlik: samen sterker

Het event wordt afgetrapt met een keynote door Heine Krog Iversen, CEO van TimeXtender. Hij begeleidde TimeXtender naar meer dan 2.600 klanten in 60 landen en maakte het bedrijf ’s werelds grootste aanbieder van Data Warehouse Automation software voor de Microsoft SQL Server markt.

-- Heine Krog Iversen, CEO van TimeXtender

We weten allemaal dat tijd geld is. TimeXtender kent het belang van tijd… van tijd tot data. Business managers zouden geen tijd hoeven te verliezen wachtend op toegang tot betrouwbare data. Getalenteerde IT professionals zouden nooit tijd mogen verspillen aan saaie overbodige taken die kunnen worden geautomatiseerd.

Na de keynote speech krijgt u een live demo van Discovery Hub™, een uitgebreide oplossing van begin tot eind. In tegenstelling tot andere benaderingen, die steunen op een mix van tools en vendors voor dingen als scripting, data preparatie en data blending, is Discovery Hub™ een geïntegreerd softwareplatform dat de kracht van automatisering benut en voordelen van snelheid en flexibiliteit biedt. Het platform bespaart zowel tijd als geld.

Na de koffiebreak zal Qlik ingaan op de blijvend belangrijke rol van IT in het tijdperk van Self-Service BI.

TimeXtender’s Discovery Hub™ kan gekoppeld worden aan Qlik Sense en QlikView, waarbij gebruiksvriendelijke data in de handen van de juiste mensen wordt gelegd op het juiste ogenblik. Beveiligde en gecontrolleerde data wordt op verblufffend visuele en analytische wijze gepresenteerd. De kloof tussen business en IT wordt verkleind om de vele voordelen van een moderne data-infrastructuur te realiseren.

element61 zal inzoemen op de voordelen om TimeXtender Discovery Hub™ deel van uw architectuur te maken. Organisaties, die reeds QlikView of Qlik Sense hebben, kunnen TX DWA gebruiken om een robust data warehouse te creëren. Organisaties, die al TX DWA in huis hebben, kunnen Qlik integreren met hun bestaand data warehouse en de voordelen van krachtige visualisaties en rapportageopties plukken.

Het is geruststellend om weten – welke verandering de toekomst ook brengt – dat u ze aankunt. Een klant zal getuigen dat TimeXtender zijn belofte is nagekomen. Een referentieverhaal, waarin de tijd om tot resultaten te komen spectaculair kort was, zal gepresenteerd worden. TimeXtender hielp om het technische proces te automatiseren en Qlik om opvallende visuals op te leveren.

U zult worden uitgenodigd om te netwerken met uw locale functie- en sectorgenoten bij een cocktail drink met tapas. Het event van 28 maart wordt geörienteerd naar de IT, Business User en C-levels.

Leer waarom Qlik en TimeXtender een onklopbare combinatie zijn. Zet de datum alvast in uw agenda.
De Business Lounge in Living Tomorrow heeft een beperking van 80 deelnemers: registraties worden bevestigd in volgorde van reservatie.

Reserveer nu je plaatsen en voeg het toe in jouw kalender.

TimeXtender en Qlik: samen sterker

TimeXtender en Qlik: samen sterker

 

 

Het event zal doorgaan in onze Moore Belgium kantoren in Brussel 
(Buro & Design Center - Esplanade 1, bus 96)

Het evenement zal starten om 12u met een lunch, presentaties vanaf 1u & afsluiten met een netwerk-receptie rond 6u  

 

 

Date

28 maart, 2017

Location

Moore Belgium (Buro & Design Center) - Esplanade 1, bus 96 in Brussels

Technology