Data Science & Strategy Day 2021

Kom op donderdag 16 september 2021 naar onze derde editie van de element61 Data Science & Strategy Day, die zich richt op hoe uw organisatie kan innoveren door en met data.
 
Op deze dag nodigen we zowel Business als meer technische mensen uit om samen met ons meer te weten te komen over de laatste trends in de wereld van de data wetenschap, het moderne data platform, big data, IOT en AI en hoe u in uw organisatie aan de slag kunt. Lunchen en netwerken met collega's uit uw branche en/of functionele domeinen en ervaringen delen over hoe data succesvol wordt ingezet.

Wat staat er op de agenda?

We werken nog steeds aan de agenda voor 2021. Om een breed publiek van deelnemers tegemoet te komen, zal ons evenement een zakelijk traject en een technisch traject hebben gedurende de hele dag. Het businesstraject is gericht op C-level, managementniveau, marketing- en verkoopexperts en analisten; het technische traject nodigt iedereen uit met enige technische affiniteit met data-analyse, data-engineering of datawetenschap. 
 
Zodra we de agenda hebben afgerond, zullen we deze pagina updaten.     

Wilt u ook meedoen? Schrijf je dan gratis in...

Registraties worden gemaakt op basis van "wie het eerst komt, het eerst maalt". Registreer nu om uw plaats te reserveren.
 
Dit evenement is mogelijk gemaakt met onze gedachte partners Microsoft en Databricks.

 

Data Science & Strategy Day 2021  Data Science & Strategy Day 2021

 

Data Science & Strategy Day 2021