Toon Berghman

tot
tot nu
mandagen

Senior Analytics Architect

Toon heeft 7 jaar ervaring als Business Analist, Business Intelligence Developer en project- en technisch accountmanagement.

Toon heeft ervaring in het vastleggen van zakelijke vereisten, deze vertalen naar effectieve processen, vervolgens deze implementeren in datawarehouses en de bevindingen presenteren aan stakeholders. Hij voegt daar enkele jaren project- en technisch accountmanagementervaring aan toe en brengt zo relevante ervaring mee in het benutten van data om strategische besluitvorming te stimuleren en de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Bovendien sluiten Toon's teamspirit, zijn vermogen om naadloos te integreren in multifunctionele teams en zijn achtergrond in retail en de gezondheidszorg perfect aan bij onze organisatiewaarden. We zijn ervan overtuigd dat hij sterke relaties zal koesteren en zal bijdragen aan onze datagedreven cultuur.

Samen zullen we innovatie stimuleren, operationele processen optimaliseren en nieuwe mogelijkheden identiciferen door de kracht van Analytics.

Toon vervoegde element61 in juli 2023.