Nadia Heyvaert

tot
tot nu
mandagen

Sales Support Officer

Nadia is afgestudeerd als Master in Economie. In het begin van haar professionele carrière werkte Nadia als economisch adviseur voor de Belgische Slagersvereniging waar ze verantwoordelijk was voor het verzamelen en onderzoeken van gegevens ter ondersteuning van de organisatie. Daarna werkte ze als freelancer. Ze ondersteunde organisaties met administratieve processen en taken.

In januari 2014 kwam Nadia terecht bij element61 in het Office Management team. Ze ondersteunde het team door een reeks administratieve, financiële en verkoop-administratieve taken uit te voeren.

Na de integratie van element61 in Moore België, stapte Nadia in 2017 over naar een fulltime functie binnen het Moore Belgium Finance Team. Hier zorgde ze voor een accurate algemene en analytische boekhoudkundige verwerking van facturen voor de consultancydivisies van Moore Belgium. Ze werkte mee aan de uitwerking van boekhoudprocedures en verbeterprojecten en werd in 2022 GL-accountant.

Geïnteresseerd in de verschillende aspecten van de activiteiten van Sales en Business Support kwam Nadia in januari 2024 terug bij element61 als Sales Support Officer.