Aniss Grabsi

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Aniss voltooide zijn Master in Computer Science met een professionele focus in Data Science bij UNamur in 2022. Tijdens het laatste jaar van zijn masterprogramma maakte Aniss een verrijkende reis naar Canada voor zijn scriptie, waar hij zich verdiepte in experimentele methoden om de kwaliteit van code te visualiseren. Zo liet hij zijn passie voor innovatieve benaderingen op dit gebied zien.

Na zijn academische prestaties begon Aniss zijn professionele reis in 2022 bij Odoo, een softwarebedrijf. Hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een uitmuntend ERP-systeem. Zijn periode bij Odoo werd gekenmerkt door het verwerven van belangrijke vaardigheden, met name op het gebied van databasebeheer en infrastructuur (waaronder Docker en Linux).

Buiten zijn professionele inspanningen is Aniss een fervent filmliefhebber met een grote interesse in technologie en AI. Hij houdt zich actief bezig met het zelf hosten van verschillende applicaties en beheert een NAS.

Aniss' ondernemersgeest komt naar voren in zijn creatie van een innovatieve app voor het bijhouden van tv- en filmconsumptie. Dit weerspiegelt zijn vermogen om zijn interesses te combineren met zijn technische vaardigheden om praktische oplossingen te ontwikkelen.

Hij staat te popelen om bij te dragen en te groeien op het gebied van data.

Aniss vervoegde element61 in mei 2024.