Ataccama gaat samenwerken met Analytics consultingspecialist element61

Ataccama gaat samenwerken met Analytics consultingspecialist element61

Toronto, 19 februari 2021 - Ataccama, een toonaangevende leverancier van zelfsturende oplossingen voor Data Management & Governance, en element61, een thought-leading Data & Business Analytics consulting bedrijf op de Belgische markt, hebben hun samenwerking aangekondigd om AI gebaseerde oplossingen voor Data Management & Data Governance te leveren.

"Nu Business Intelligence, Data Warehousing en Modern Data Platforms steeds matuurder worden, ervaren we dat onze klanten op zoek zijn naar nieuwe manieren om uitdagingen rond Datakwaliteit, Master Data Management en Data Cataloging het hoofd te bieden. Na zorgvuldig onderzoek van de oplossingen op het gebied van Data Governance treden we met trots toe tot het Ataccama Global Partner Network. We kijken ernaar uit om de Belgische markt te ondersteunen met next-generation oplossingen rond Data Governance, en dit als gecertifieerde partner van Ataccama." becommentarieert Stijn Vermeulen, Managing Partner element61, de nieuwe samenwerking.

Het Ataccama team zal tijdens de Digital Data Governance Day, georganiseerd door element61, een sessie onderhouden die opengesteld zal worden voor alle geïnteresseerden en professionals in de Data Goverance wereld. 

"We zijn enthousiast om te laten zien hoe AI en automatisering Data Governance op een revolutionaire manier kan veranderen. Het automatiseren van het metadata proces, maakt het mogelijk om versneld een Data Catalog met bedrijfsdata aan te maken zodat gebruikers zich kunnen focussen op de voor hen relevante taken. Samen met de Data & Analytics experts van element61 brengen we onze krachtige oplossing voor Data Management en Data Governance nu ook beschikbaar op de Belgische markt." zei Michal Klaus, CEO Ataccama.

Over element61

Het in 2007 opgerichte element61 is een thought-leading Business Analytics, Performance Management en Data Science consulting bedrijf op de Belgische markt. element61 bestaat uit de meest ervaren teams in analytics, performancemanagement, business intelligence, data science, data governance en big data & AI in België. Het bedrijf is in 14 jaar tijd gegroeid tot meer dan 65 consultants met gemiddeld 12 jaar ervaring in analytics, met een totaal van meer dan 800 jaren ervaring, bedient het meer dan 100 blue chip-klanten op jaarbasis en had in 2020 een jaaromzet van meer dan € 11 miljoen. Sinds 2016 maakt element61 deel uit van Moore Belgium.

Over Ataccama

Ataccama vernieuwt de manier waarop data wordt beheerd om zo toegevoegde waarde te creëren binnen de gehele organisatie. Door Data Governance, Datakwaliteit en Master Data Management in één AI-gestuurde omgeving te verenigen, dit in hybride én cloudomgevingen, geeft Ataccama uw bedrijfs- en datateams de mogelijkheid om ongekend snel te innoveren, terwijl het vertrouwen in en en de veiligheid en beheer van uw data behouden blijft. Lees meer op www.ataccama.com.