Data Science & Strategy Day 2019

Data Science & Strategy Day 2019

Op dinsdag 24 september 2019 organiseert element61 zijn allereerste Data Science & Strategy Day die zich richt op hoe uw organisatie kan innoveren door én met data.

Op deze dag nodigen we zowel Business Managers, Business Analisten als meer technische mensen (bijv. Business Intelligence Managers, Big Data Managers, Data Scientists, Data Engineers, ....) uit om, samen met ons, meer te weten te komen over de laatste evoluties in de wereld van Data Science, Modern Data Platform, IOT, big data en AI en hoe u aan de slag kunt in uw organisatie. Geniet van de lunch en netwerk met collega's uit uw branche en/of functionele domeinen en deel ervaringen over hoe data succesvol wordt ingezet.

Wij bieden parallelle sessies, waarbij u kunt kiezen tussen meer bedrijfsgerichte presentaties - zoals klantgetuigenissen - en inspirerende sessies met echte use-cases over hoe aan de slag te gaan in uw specifieke branche (data-driven marketing, data-driven supply chain, data-driven HR, ....).

U kunt er ook voor kiezen om zich meer te focussen op het technische aspect en te ontdekken hoe wij een modern dataplatform zien (zowel real time als batch processing, microservices, ....) en hoe u als team succesvol kunt samenwerken bij het creëren van Machine Learning modellen (bijv. CI/CD).

OPTIONEEL (gelieve uw deelname bij registratie aan te geven)

In de ochtend van deze eerste editie organiseren we een hands-on Microsoft Azure Databricks workshop. In deze sessie zullen we - voor een beperkter publiek - een stapsgewijze aanpak schetsen in het gebruik van Spark en Python om AI Pipelines te bouwen. Onze workshop geeft u de mogelijkheid om uw eigen AI-scripts te produceren en leert u de must-knows over PySpark en Databricks ontwikkeling. Deze sessie is open voor zowel aspirant als ervaren Data Scientists.

Of u nu al bij een datagestuurde organisatie werkt of geïnteresseerd bent in hoe u aan de slag kunt, u zal kunnen leren van best practices, andere klantervaringen en ontdekken hoe u ook in de wereld van Data Analytics succesvol kunt worden.

De locatie heeft een limiet van 140 deelnemers, dus registraties worden gemaakt op basis van "wie het eerst komt, het eerst maalt".

U kan hier de volledige agenda downloaden.

Registreer nu om uw plaats te reserveren en voeg het evenement toe aan uw Outlook kalender

 

Data Science & Strategy Day 2019

Data Science & Strategy Day 2019