Wouter Dewitte

tot
tot nu
mandagen

Analytics Analyst

Wouter studeerde in 2023 af aan de Universiteit van Gent met een Master of Science in Business Engineering met als specialisatie Data Analytics. Met een passie voor data en het potentieel ervan om waardevolle inzichten te genereren voor bedrijven, heeft Wouter zijn technische vaardigheden aangescherpt tijdens een zomerjob bij een agile Data Analytics team. Hier maakte hij geautomatiseerde scripts met behulp van API's, Power BI en Python om data lineage flows te visualiseren, waarmee hij zijn expertise in het werken met verschillende datatechnologieën uitbreidde.

Naast zijn technische vaardigheden heeft Wouter een scala aan soft skills ontwikkeld door zijn ervaring als leider en penningmeester in de jeugdbeweging Chiro Dadizele. Deze vaardigheden omvatten teamwerk, creativiteit en communicatie. Wouter heeft ook geproefd van consulting door 180 Degrees Consulting te vervoegen, waar hij zijn vaardigheden en kennis verder heeft uitgebreid.

Met zijn technische en soft skills staat Wouter te popelen om waardevolle inzichten te creëren voor de besluitvorming in het bedrijfsleven. Hij is enthousiast om element61 te ondersteunen door zijn kennis te benutten en zijn vaardigheden verder te ontwikkelen terwijl hij een zinvolle bijdrage levert aan het team.

Wouter vervoegde element61 in september 2023.