Vladyslav Ishchenko

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Vladyslav studeerde af als Master of Business Administration met als specialisatie Business Information Management aan de KU Leuven. Tijdens zijn studies ontdekte hij zijn passie voor Data Analytics & Science. Hij is gedreven door Business Analytics, het gebruiken van data om oplossingen te vinden en waarde te leveren aan organisaties en ondernemingen.

Tijdens zijn studies heeft Vladyslav kennis ontwikkeld en toegepast van SQL voor het opvragen en analyseren van data, UML voor het opzetten van operationele databases en modellen, en Python voor Data Science. Zijn educatieve achtergrond stelde hem in staat een combinatie van technische en zakelijke kennis op te bouwen met een sterke nadruk op data.

Als Oekraïner bracht Vladyslav het grootste deel van zijn leven door in Aziatische landen (Japan, Vietnam), waar hij multiculturele communicatievaardigheden ontwikkelde. Hij houdt van communiceren en werken in een multiculturele omgeving. Daarnaast heeft hij een semester lang een studentenuitwisselingsprogramma gedaan in Zuid-Korea aan de Yonsei University.

Vladyslav begon in september 2022 bij element61 in het Microsoft Team als Analytics Architect met focus op zowel Power BI als Microsoft Azure Cloud. Tijdens zijn eerste weken bij het team zal hij werken aan certificeringsprogramma's en zich voorbereiden op verdere onboarding op projecten.