Vladyslav Ishchenko

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Vladyslav studeerde af als Master of Business Administration met als specialisatie Business Information Management aan de KU Leuven. Hij is vertrouwd met de agile projectmanagementmethoden en werkt graag in een multiculturele omgeving. Hij bracht het grootste deel van zijn leven door in Aziatische landen (Japan, Vietnam) en voltooide een studentenuitwisselingsprogramma in Zuid-Korea. Daardoor ontwikkelde hij multiculturele communicatievaardigheden.

Vladyslav is gespecialiseerd in Microsoft Azure cloud technologieën en brengt uitgebreide expertise in data engineering en analytics om zinvolle inzichten en resultaten voor klanten te genereren. Hij heeft meerdere certificeringen, een bewijs van zijn expertise en toewijding op dit gebied. Met een sterke technische achtergrond in SQL en Python ontwerpt en bouwt Vladyslav grootschalige datasystemen en pipelines die effectieve data-analyse en visualisatie mogelijk maken. Vladyslav heeft ervaring met het werken met real-time telemetriegegevens en SAP-gegevens naar Azure, waaronder SAP Business Warehouse (BW) en SAP Cloud for Customer (C4C).

Bij element61, maakt hij gebruik van zijn vaardigheden in Synapse, Databricks, Power BI en vele andere Azure-resources om het volledige potentieel van de gegevens van klanten te ontsluiten. Hij hanteert een datagestuurde aanpak voor het oplossen van problemen, waarbij hij een diepgaande kennis van bedrijfsactiviteiten en trends in de sector gebruikt om impactvolle oplossingen te ontwikkelen. Of hij nu individueel of in teamverband werkt, hij zet zich in voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die echte bedrijfswaarde opleveren.

Vladyslav is een gedreven en resultaatgerichte professional die in elk project een unieke combinatie van technische expertise en zakelijk inzicht inbrengt.