Sooi Versavel

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Sooi Versavel studeerde in 2021 af als Master of Science in Handelswetenschappen, optie Management en IT aan de UGent. Tijdens deze Master ontdekte hij de geweldige mogelijkheden bij het gebruiken van data.

Deze Master rondde hij af met een stage bij Cloud Innovation, waar hij verschillende kleine projecten heeft uitgevoerd. In één van die projecten gaf hij inzicht in de verschillen tussen Tableau en Tableau CRM, 2 Business Intelligence front-end oplossingen van SalesForce.

In 2022 volgde hij de geavanceerde Master of Science in Data Science for Business aan de UGent. Tijdens deze Master leerde hij de nodige vaardigheden en kennis om data optimaal te benutten. Deze Master sloot hij af met een stage bij Airties. Tijdens deze stage verkende hij meerdere Machine Learning-methoden om anomalieën in wifi-apparaten te detecteren. Dankzij zijn inspanningen weet Airties nu hoe ze te werk moeten gaan en hun capaciteiten uit te breiden om complexe problemen vroegtijdig op te sporen.

Sooi wil zijn vaardigheden op het gebied van data-analyse verbeteren en end-to-end data-oplossingen implementeren om bedrijven te helpen slagen.

Sooi vervoegde element61 in september 2022.