Sarah Beshr

tot
tot nu
mandagen

Analytics Analyst

Sarah behaalde een Master in Informatie Management aan de KU Leuven in 2022. Ze maakte kennis met element61 via haar afstudeerstage waar ze de impact van concept drift op de voorspellende prestaties van Machine Learning-modellen onderzocht, samen met twee medestudenten. Deze ervaring stelde haar in staat om oplossingen te verkennen die niet alleen van academisch belang zijn, maar ook business waarde bieden.

Tijdens haar studie werd ze opgeleid om informatietechnologie effectief in te zetten om bedrijfsproblemen aan te pakken en verwierf ze kennis op het gebied van Business Intelligence en Machine Learning. Ze werkte ook parttime bij een advocatenkantoor waar ze assisteerde bij het verzamelen van gegevens en visualisatietaken met behulp van Python. Verder heeft ze een Bachelor in Psychologie, Politiek, Recht en Economie (PPLE) van de Universiteit van Amsterdam, waar ze zich specialiseerde in Economie en Bedrijfskunde. Deze interdisciplinaire achtergrond vormt de basis voor haar benadering van zakelijke problemen, aangezien ze deze op een holistische manier probeert aan te pakken.

Sarah beschouwt zichzelf als een levenslange leerling en deelt haar groeiende kennis van data-analyse met anderen via informatieve artikelen op haar blog. Naast haar liefde voor schrijven, speelt ze ook graag elektrische gitaar, luistert ze naar podcasts, sport en brengt ze graag tijd door in de natuur.

Ze begon haar reis als Analytics Consultant bij element61 in oktober 2022.