Pieter-Jan Cnudde

tot
tot nu
mandagen

Analytics Analyst

In 2020 behaalde Pieter-Jan zijn masterdiploma in de toegepaste economische wetenschappen aan de KULeuven met een focus op international business, strategy and innovation. Door een sterke opgewekte interesse in machine learning en AI, startte hij ook nog een tweede Master in Statistics and Data Science, die hij in 2023 behaalde.

Tijdens deze ManaMa had hij de kans om zijn skills in statistisch modelleren, machine learning en AI te ontwikkelen en kwam hij ook in aanraking met meerdere programmeertalen zoals R, SAS, Matlab, SQL, Neo4j en Python.

In het eerste semester van het academiejaar 2022-2023 had Pieter-Jan ook de kans om praktische ervaring op te doen door middel van een data science internship van vier maand. Tijdens deze stage werkte hij aan supply chain optimization projecten en demand forecasting. Deze hands-on ervaring in het echte business leven liet hem toe om zijn technische skills nog verder te ontwikkelen en een goed beeld te schetsen van de job als data scientist.

Naast zijn academische ervaringen hecht Pieter-Jan ook veel belang aan zijn vrienden en vrije tijd. Hij is een echte waterrat die zot is van surfen. Wanneer het weer het toelaat trekt hij er dan ook op uit met zijn vrienden om er een onvergetelijke dag van te maken.

Pieter-Jan vervoegde element61 in september 2023.