Laetitia Larchanche

tot
tot nu
mandagen

Customer Relations & Business Development Manager

Laetitia brengt een schat aan ervaring en expertise in de professionele arena, op het snijvlak van psychologie, marketing en werving en selectie. Als doorwinterde professional begon ze haar reis bij WeQan (voorheen Velixis) en ontwikkelde ze zich voortdurend in haar rol sinds 2013.

Laetitia komt uit Noord-Frankrijk en behaalde een Master aan de SKEMA Business School (voorheen ESC Lille) in Frankrijk. Hier combineerde ze haar academische kennis met praktijkervaring binnen de recruitmentsector. Ze kwam terecht bij een IT-dienstverlener, waar ze verkoopactiviteiten voor Qlik Solutions & Power BI in België leidde.

Momenteel heeft ze een veelzijdige rol. Haar verantwoordelijkheden strekken zich uit over verkoop, marketing, planning van consultants, administratie en HR - een bewijs van haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. In december 2023 werd WeQan onderdeel van element61.

Met een niet aflatende passie voor reizen heeft Bali een speciale plek in Laetitia's hart. Ze toont interesse in het ontdekken van voetbal en yoga op beginnersniveau en geniet van wandelingen met haar hond.

Op persoonlijk vlak houdt Laetitia haar professionele verplichtingen in evenwicht met het moederschap en koestert ze momenten met haar 8-jarige zoon en haar geliefde Australische herdershond.