Kurt Vandebergh

tot
tot nu
mandagen

Partner Analytics

Kurt begon zijn carrière als auditor bij PwC in 1993. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in het veld en zijn strepen verdiend bij gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Van senior auditor tot CFO/CIO, Kurt kent het klappen van de zweep.

Als voormalig CFO werd Kurt zelf geconfronteerd met de hiaten die zo snel in rapporteringen kruipen. Hij was ervan overtuigd dat data beter in kaart kon gebracht worden, en ging zelf aan de slag. Hij beseft dan ook maar al te goed hoe belangrijk het is om de juiste cijfers voorhanden te hebben en die juist te interpreteren.

Door zijn passie voor data, praktische kennis van de meeste BI systemen en vooral ervaring in de business kan hij u bijstaan in het bepalen van de juiste KPI’s en rapporteringsbehoeftes.

Het resultaat, een doeltreffende rapportering, zet je enkel op in samenspraak met de business en de eindgebruiker. Hij maakt een rapportering niet als doel maar als middel om de bedrijfsresultaten inzichtelijk te maken en te optimaliseren.

Eenvoudig, no-nonsens en vooral hands-on.

In 2016 heeft Kurt Bijster opgericht, een gespecialiseerde leverancier van Qlik oplossingen & software. Bijster focuste hoofdzakelijk op de business relevantie van het opzetten van (Financial & HR) Analytics. In juli 2023 kwam Bijster het team van element61 versterken.