Supply Chain Management en Business Analytics Symposium 2017

Supply Chain Management en Business Analytics Symposium 2017Op 26 oktober 2017 organiseren element61 en Moore Stephens Strategy & Operations hun jaarlijks event over Supply Chain Management en Business Analytics.

Het event zal starten met een keynote over inzichten en richtingen voor waardeketens en supply chains in de komende jaren – en over hoe Industrie 4.0 te realiseren in uw onderneming. Organisaties zijn genoodzaakt om snel veranderingen door te voeren in een geglobaliseerde wereld, die nieuwe niveaus van Supply Chain excellentie verwacht. De mondige en steeds meer veeleisende consument is omringd door alomtegenwoordige data en vereist nieuwe, innovatieve technologieën, processen en systemen.

Na de keynote speech zijn er twee tracks: één over Supply Chain Management en een tweede over Business Analytics in de context van supply chain management. Mensen kunnen switchen tussen de tracks.

Het is onze vaste overtuiging dat Agile supply chains nood hebben aan Agile Business Analytics oplossingen.

In de Business Analytics track zullen we focussen op zakelijke inzichten waarmee u aan de slag kunt. We zullen meerdere use cases, productvoorstellingen, softwaredemo’s en klantenverhalen presenteren.

Het Supply Chain Management en Business Analytics Symposium 2017 is een event gericht op de Business User. Leer van best practices en netwerk met uw locale vak- en sectorgenoten.
De zaal heeft een maximum van 140 zitplaatsen, dus registraties worden gemaakt in volgorde van reservatie.

De locatie van het evenement is Living Tomorrow in Vilvoorde (België).

 

Date

26 oktober, 2017

Location

Living Tomorrow - Vilvoorde/Brussel

Technology