Oct. 20, 2016 - Business Software Innovations

Een op business software gefocust event waarbij we nagaan welke innovaties we kunnen verwachten van onze softwarevendors. Wij moeten steeds sneller schakelen en onze business processen aanscherpen. Kan een ERP-systeem die toch de ruggegraat is van ons bedrijf wel volgen? Is ERP überhaupt nog relevant? Komen er nieuwe ontwikkelingen?
 
ERP leveranciers benaderen de markt eerder met hun oplossingen voor Business Analytics en recenter ook  met de nieuwe toverwoorden ‘digital transformation’. Oude wijn in nieuwe zakken? Een logische evolutie? En wat met de Analytics specialisten? Moeten we voor hun expertise en oplossingen kiezen of blijven we beter binnen onze ERP-muren? En zo zijn er nog heel wat vragen die smeken om een antwoord. Wat te denken van cloud en ERP, nieuwe licentiemodellen, impact van big data,…
 
Value Chain wenst met het event ‘Business Software Innovations’ antwoorden te vinden op deze vragen.
Op 20 oktober nodigen wij u uit in de Crowne Plaza in Antwerpen om er de  software ontwikkelaars aan het woord te horen.
Programma

Na een plenaire uiteenzetting kunt u kiezen uit drie parallelle uiteenzettingen die telkens een 30 minuten duren. In die 30 minuten geven de ontwikkelaars en implementatoren hun visie op de toekomst van hun oplossing. Wat hen onderscheidt, zowel op vlak van technologie, concept, implementatie,… kortom hoe zij denken om uw processen te blijven ondersteunen.
 

  • Parallelle sessie 1 - Software-oplossingen voor de process en semi-process industrie
  • Parallelle sessie 2 - Software-oplossingen voor de discrete productie
  • Parallelle sessie 3 - Software-oplossingen voor de groothandel, retail en distributie

Tijdens de breaks en aangeboden lunch is er volop mogelijkheid om uw vragen te stellen aan de partners en sprekers en te netwerken met andere bezoekers.
 
De uiteenzettingen richten zich tot het brede management, niet specifiek op de ICT’ers van de bedrijven hoewel zij natuurlijk ook welkom zijn.