Wietse Lenaerts

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Wietse studeerde in 2017 af met een Master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven, met een major in International Business, Strategy en Innovation en een minor in Financial Economics. Tijdens zijn Bachelor kreeg hij de kans om zijn wereldbeeld te verbreden en uit zijn comfortzone te stappen door een semester door te brengen in de multiculturele stad Marseille. Daarnaast behaalde Wietse in 2018 een Master in Information and Network Economics aan de Universiteit Maastricht, waardoor hij over de perfecte vaardigheden beschikt om u te helpen de kloof tussen business en IT te overbruggen.

Hij is tweeënhalf jaar werkzaam geweest in de IT en Business Consulting sector, waarna hij sinds maart 2021 aan de slag is gegaan bij Business Intelligence specialist Bijster. In de afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor de implementatie van end-to-end Business Intelligence oplossingen op het gebied van HR, Finance en Operations. Deze managementrapportages werden gemaakt met behulp van Qlik Sense, Qlik NPrinting en/of Microsoft Power BI. Bijster en element61 fuseerden in juli 2023.

Met zijn analytische geest en gezonde dosis motivatie is hij toegewijd om de noden van de klanten om te zetten in een duurzame en efficiënte rapporteringsoplossing. Hij is waardevol voor het team omwille van zijn vastberadenheid en zijn luisterend oor.