Sien De Neve

tot
tot nu
mandagen

Customer Relations & Business Development Manager

Sien studeerde in 2014 af aan de Universiteit van Gent met een Master in Business Engineering - Operations Management. Ze specialiseerde zich verder in International Business Management via een Advanced Master aan ESCP Europe in Parijs. 

Dankzij  haar passie voor de mogelijkheden van data en cloud technologie om organisaties te helpen hun business prioriteiten te bereiken via digitale transformatie, kwam ze in 2015 bij Microsoft BeLux terecht. Tijdens haar carrière bij Microsoft heeft Sien ervaring opgedaan in verschillende rollen in strategisch partnerbeheer en solution sales met een specifieke focus op de groei van Microsofts Azure business. Ze heeft de grootste greenfield klanten van Microsoft Belux in de publieke en zorgsector geholpen met het evalueren van hun cloud strategie en het bepalen van benaderingen om applicaties en data platformen te migreren en te moderniseren. 

Het afgelopen jaar heeft Sien de Noord-Amerikaanse expansie van Twipe - een Belgische Mediatech scale-up - geleid. Hiervoor verhuisde ze naar New York City en was ze verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties en het laten groeien van Twipe's business bij nieuws uitgeverijen in de VS en Canada. Ze stelde uitgevers vragen over applicatie-innovatie, gepersonaliseerde contentdistributie en datagestuurde besluitvorming.

Sien vervoegde element61 in januari 2023 als Customer relations & Business Development Manager.