Tessenderlo Kerley International - Tessenderlo Group

Tessenderlo Kerley International, onderdeel van Tessenderlo Group, is een nieuwe business unit die bestaat uit de voormalige business units Kerley International en SOP Plant Nutrition. Tessenderlo Kerley International levert vloeibare, oplosbare en vaste plantenvoeding om telers te ondersteunen bij het realiseren van een efficiënte en duurzame landbouw.

Het wereldwijde team van experten, agronomen en commerciële adviseurs, gekenmerkt door een toegewijde klantgerichtheid, heeft een voortreffelijk erfgoed dat is gebaseerd op de bijna 100 jaar expertise in Tessenderlo en de 70 jaar ervaring in Kerley.

Alle merken kunstmestproducten worden gebundeld onder één allesomvattende merkbelofte: Crop Vitality. Dit komt door hun toewijding om de landbouwers de correcte middelen te bieden die nodig zijn om de vitaliteit van hun gewassen te stimuleren, dit is de kern van wat Kerley doet - zowel vandaag als in de toekomst. De portfolio bestaat uit gerenommeerde speciale meststoffen zoals SoluPotasse®, K-Leaf®, Thio-Sul®, KTS®, CaTs®, enz., waarin ze voortdurend investeren in innovatie, productontwikkeling en ondersteuning.