U bent hier

Welkom bij element61

Business Analytics & Performance Management expertise

Business Analytics staat al jaren hoog op de agenda van de CIO volgens Gartner research. Business Intelligence (BI), Corporate Performance Management (CPM) en Advanced Analytics (AA) zijn initiatieven die telkens weer bewijzen investeringen te zijn die op heel korte tijdspannes aanzienlijke ROI en tastbare resultaten opleveren.

element61 is een Center of Excellence en Expertise dat zowel de capaciteit als de kwaliteit biedt die organisaties nodig hebben om Business Analytics succesvol te implementeren. Onze expertise bevat alle belangrijke functionele als technologische domeinen in Business Analytics: wij definiëren deze als 'Competence Centers'.

Onze Technologische Competence Centers

    

Onze Functionele Competence Centers

Zoals met elk project is succes het gevolg van het maken van de juiste keuzes van processen, technologie en ... boven alles mensen.

Wij werken voor Bekijk al onze klanten

Aankomende evenementen Zie alle evenementen

 
18 mei 2017

Een halve dag om alles te leren of om een update te krijgen omtrent de complete IBM Business Analytics portfolio! Leer uit de ervaringen van onze experten en netwerk met andere locale IBM Cognos gebruikers.

 
2 oktober 2017 tot 3 oktober 2017

For the 10th successive year the Belgian dataMinds community - previously called the SQL Server User Group or SQLUG.BE - and Microsoft are teaming up to organize the Belgian dataMinds Connect 2017.