Best Practices in Performance Management - Werkt het dan toch?

Best Practices in Performance Management biedt aan de hand van heel wat spraakmakende voorbeelden en casestudy’s een boeiend overzicht van de uitdagingen, de creatieve oplossingen en de effectieve implementaties van PERFORMANCE MANAGEMENT. En uit de praktijk blijkt dat ze echt het verschil gemaakt hebben.

Doorheen het boek wordt de Performance MANAGEMENT-filosofie van een hele reeks vooraanstaande organisaties onder de loep genomen: Belgacom, Berendsen Textiel Service, BMW Group Belux, cv Vooruit/Coop groep, DHL, Federale Overheidsdienst Economie, KBC, Lapperre Hearing Systems, Procter & Gamble, Provincie Antwerpen, Ordina, de Raad van State, SCA Packaging, USG People, Wolters Kluwer …

In elke case komt bovendien de rol van Analytical Intelligence aan bod en zet de vakkennis van specialisten de getuigenissen kracht bij. Best Practices in Performance MANAGEMENT is het vervolg op het succesvolle boek Performance MANAGEMENT en is dé handleiding voor managers die meetbare resultaten willen behalen binnen hun organisatie.

Over de Auteur

Dries Van Nieuwenhuyse is zelfstandig consultant in het domein van Performance MANAGEMENT, BI-strategie en implementatie. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de programmacyclus Corporate Performance Management aan de EHSAL Management School (Hogeschool - Universiteit Brussel) en is er gastdocent. Hij is Fellow van het Hogenheuvelcollege (Katholieke Universiteit Leuven).