Thomas Vanhumbeeck

Thomas Vanhumbeeck - element61
Business Analytics experience
3 jaar
Customer Relationship & Business Development

Thomas behaalde een Master of Business Administration aan de KU Leuven met International Business Management als afstudeerrichting.

Na het afronden van zijn studies was het al snel duidelijk dat hij zijn commerciële vaardigheden wou gaan aanvullen met technische bagage en besloot hij om zijn professionele carrière bij Hewlett Packard Enterprise te starten.

Als account manager was hij verantwoordelijke voor de volledige verkoopcyclus van Enterprise solutions voor een 250 tal klanten. Deze ervaring hielp hem in het opbouwen van zijn interpersoonlijke vaardigheden om zo bedrijven te helpen in het vertalen van hun behoeften in technologie gedreven oplossingen.

Begin 2017 heeft Thomas de overstap gemaakt naar Microsoft waar hij binnen het Azure team fungeerde als extended advisor en klanten intensief begeleidde om het cloudplatform van Microsoft optimaal te benutten. Na een klein jaar besloot hij om zijn technische kennis en commerciële vaardigheden te bundelen en startte Thomas als Partner Development Manager waar hij verantwoordelijk was voor de strategische business planning voor een groep van partners. Het doel van deze rol was het uitbouwen van een serviceportfolio bovenop de Microsoft technology stack. Hierbij was een grondige marktkennis van essentieel belang, om zo het partnerlandschap op te bouwen.

Thomas vervoegde element61 in September 2019 als Customer Relationship & Business Development Manager.