Svetoslav Haritonov

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Svetoslav Haritonov is werkzaam in Qlik Business Intelligence oplossingen sinds 2019.

Hij heeft een sterke zin voor ondernemersschap en interesse in technologie, wat zijn passie voor Data Analytics heeft doen groeien.

Voor actief te worden in Analytics was Svetoslav medeoprichter van een NGO die Bulgaarse burgers -die een medische behandeling in het buitenland nodig hebben- bijstaat. De NGO heeft sindsdien in meer dan 500 gevallen geholpen en heeft meer dan 300 vrijwilligers, waardoor het een van de top Bulgaarse NGO's is die buiten Bulgarije opereert. Svetoslav heeft ook verschillende evenementen georganiseerd om de Bulgaarse cultuur in het buitenland te promoten, zoals concerten, tentoonstellingen, filmvertoningen, enz., in samenwerking met Bulgaarse buitenlandse studentenorganisaties.

Sinds het begin van zijn professionele carrière heeft Svetoslav gewerkt met toonaangevende Fortune 500 Telecom, Life Sciences, en Healthcare bedrijven, waarbij hij zijn kerncompetenties in de Qlik oplossingen heeft opgebouwd en verfijnd. Zijn projecten omvatten het ontwikkelen van Analytics oplossingen voor sales, finance, human resource management en productie-controlling afdelingen. Svetoslav heeft ook training gegeven omtrent Qlik functionaliteiten en BI self-service.

Svetoslav Haritonov startte in oktober 2022 bij element61 als Qlik Analytics Architect.