Seth Verfaillie

tot
tot nu
mandagen

Senior Analytics Architect

Seth is sinds 2017 actief in Business Intelligence na het behalen van een Professionele Bachelor in Toegepaste Informatica te VIVES Kortrijk.
 
Zijn carrière begon als data engineer bij TVH Parts, waar hij verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van ETL-flows, het onderhouden van het Data warehouse en het creëren van dashboards.  Tools die hij vaak gebruikte zijn Pentaho (ETL), PostgreSQL, Qlikview & Tableau.
Vanwege zijn interesse in consultancy en de variatie aan bedrijfsprocessen, begon Seth een consultancycarrière bij Pure Solutions, die zich einde 2019 vervoegde bij element61. Hier is hij hoofdzakelijk bezig met het creëren van ETL-flows en dashboards in Qlikview of Qlik Sense alsook het opzetten van de distributie van rapporten met Nprinting voor verschillende klanten.
 
Seth zijn grootste interesse is de Data Engineering-kant van de projecten.  Hij vindt het belangrijk om mee te blijven met de huidige technologische evoluties in zijn software domein.  Daarnaast volgt hij ook een microdegree AI om zo ook Data Science toe te voegen tot zijn skillset.
 
Seth startte in december 2019 bij element61 als Senior Business Analytics Architect.