Sam Reynders

Sam Reynders  - element61
Business Analytics experience
18 jaar
Competence Lead SAP Analytics

Sam is actief in Corporate Performance Management en Business Intelligence sinds 2003.

Hij studeerde af als Bachelor in IT aan de Hogeschool van Diepenbeek. Hij startte bij Business & Decision waar hij instond voor enkele Business Intelligence- projecten met Microstrategy. Hij certifieerde zich tevens in OutlookSoft en deed zijn eerste OutlookSoft/SAP BPC projecten.

In 2007 stapte Sam over naar Outlooksoft. Hij richtte zich eerst voornamelijk op de technische kant zoals gegevensstromen (ETL) en installaties van het softwarepakket. Later deed hij volledige implementaties, van de installatie tot de implementatie, en verzorgde hij ook de trainingen voor eindgebruikers. Na 2 jaar, eind 2008, nam SAP OutlookSoft over. Initieel heeft Sam zich bij SAP voornamelijk gericht op alle aspecten van de implementatie cyclus en gaf hij ook regelmatig SAP BPC cursussen aan klanten in het SAP Education Center.

In September 2011 besloot Sam om CFObelux, nu element61, te vervoegen.  Sam's belangrijkste focus ligt op project ontwerp en implementaties op het gebied van Corporate Performance Management. Zijn technische achtergrond, gecombineerd met een uitgebreide ervaring in software implementaties, maakt van hem een geschikte persoon voor elke fase van een project. 

In zijn vrije tijd, speelt Sam tennis en houdt hij van een goed restaurant.