Pieter-Jan Beckers

tot
tot nu
mandagen

Digital Services Manager

Pieter-Jan is een hooggekwalificeerd principal analytics architect met meer dan een decennium aan ervaring in het veld.

Sinds 2011 heeft hij consistent effectieve analytics-strategieën geleverd die hebben bijgedragen aan groei van bedrijven en verbeterde besluitvorming voor zijn cliënten. Pieter-Jans expertise omvat requirement-analyse, functionele analyse, data-analyse, datamodellering, prestatiebeheer en planning & budgettering.

Bovendien heeft zijn bekwaamheid in IBM Planning Analytics en de Microsoft Business Analytics-suite hem in staat gesteld om innovatieve oplossingen te creëren die aan de specifieke behoeften van zijn cliënten voldoen.

Pieter-Jan heeft een diploma in toegepaste informatica en een managementdiploma van de Antwerp Management School, wat hem een solide basis heeft gegeven in zowel technische als leiderschap skills.

In zijn vrije tijd geniet hij ervan om tijd door te brengen met zijn familie, zich actief te houden met fitness en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en trends in de industrie door te gamen.

Als principal analytics architect is Pieter-Jan toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten voor zijn cliënten en zoekt hij altijd naar manieren om zijn vaardigheden en kennis te verbeteren.

Zijn combinatie van technische expertise en leiderschapservaring maken hem een waardevolle aanwinst voor elke organisatie.