Pieter-Jan Beckers

tot
tot nu
mandagen

Principal Performance Management Architect

Pieter-Jan Beckers werkt in Performance Management & Business Intelligence sinds 2011.

Pieter-Jan Beckers behaalde een professionele bachelor in de toegepaste informatica aan de Hogeschool Antwerpen. Hij behaalde onlangs een extra diploma aan de Antwerp Management School, gericht op leiderschap en leervaardigheden voor zijn huidige rol.

Sinds het behalen van zijn diploma in 2011 is hij actief geweest in zowel Business Intelligence als Corporate Performance Management-projecten. Hij begon zijn carrière bij Cronos, voornamelijk met de focus op Business Intelligence, en ging vervolgens naar Deloitte om zijn financiële en CPM-vaardigheden uit te breiden om zich dan uiteindelijk bij het ambitieuze team van element61 in 2017 te voegen en zich voornamelijk te concentreren op Corporate Performance Management.

In zijn carrière tot nu toe heeft Pieter-Jan verschillende rollen op zich genomen in projecten, variërend van het verzamelen van gebruikersvereisten, front- & back-end BI-rapportage, CPM applicatie-ontwikkeling en projectbeheer, altijd met het oog op het afleveren van hoogwaardige oplossingen en zeer gericht op klanttevredenheid. Hij leidde verschillende van zijn projecten van start (analyse en ontwerp) tot implementatie (ontwikkeling, go-life) als Senior Performance Management Architect. In 2012 ontvingen Pieter-Jan en zijn team de Vision Award for Business Impact.

Gedurende zjn carriere werd Pieter-Jan een expert in IBM Planning Analytics / Cognos TM1. Recenter heeft Pieter-Jan ook Vena Solutions toegevoegd aan zijn skill set.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn familie en vrienden, en probeert hij met fitness en fietsen ervoor te zorgen dat hij gezond blijft.