Peter Van Craenenbroeck

Peter Van Craenenbroeck - element61
Business Analytics experience
13 jaar
Customer Relations & Business Development

Peter werkt sinds 1993 in de ICT industrie. Hij bekleedde verschillende commerciele en management-functies bij hardware-, software- en consultingfirma’s.

Verantwoordelijkheden waren o.a. account management, business development, country management, projectbeheer, lid van management team, klantenservice, start-up en ondernemerschap.

Tussen 2000-2003 was Peter de Managing Director van Magnus Management Consultants in België. Tussen 2005 en 2015, werkte Peter bij Oasis Consultants, later Micropole Belgium, in business development en delivery van ERP en BI projecten.

Peter heeft sterke ERP, CRM en BI markt & oplossingen-kennis. Hij kan in deze domeinen functionele vereisten vertalen in passende softwareoplossingen. Hij werkte met grote en middelgrote bedrijven in handel, industrie en dienstensector. Hij heeft scherp inzicht in bedrijfsprocessen, best practices en prestatie-indicatoren.

Voor element61 is Peter verantwoordelijk voor klantenrelaties en business development in het Qlik Competence Center. De flexibele oplossingen van Qlik zijn dus zijn eerste focusgebied: QlikView voor guided analytics, Qlik Sense voor self-service visualisatie en NPrinting voor enterprise reporting en scheduled distributie.

Peter behaalde zijn diploma Handelsingenieur – Financiewezen met een aanvullende studie in Accountancy en Bedrijfsrevisoraat aan de KU Leuven.