Nathalie Bol

Nathalie Bol - element61
Business Analytics experience
21 jaar
Principal SAP Business Analytics Architect

Nathalie Bol werkt in Business Intelligence & Data Warehousing sinds 2000, toen ze een Master in Business Economics behaalde aan de Vlekho te Brussel.

Ze startte haar carrière in de financiële afdeling van Andersen, later Deloitte, met het opmaken en analyseren van de interne management rapportering en budget rapportering. Tijdens het project werd Cognos Business Intelligence geïntroduceerd ter ondersteuning van de Business Analytics processen en Nathalie werd hierin betrokken als belangrijkste project teamlid.

Vanaf 2004, begon Nathalie te werken met SAP Busines Warehouse en SAP SEM en in 2005 stapte ze over van een business rol naar een consultant rol. Nathalie is een gecertificeerde Solution Consultant SAP NetWeaver 2004s – Business Intelligence en Prince2 Foundation gecertificeerd. In haar meer dan 10 jaar SAP BW ervaring, is Nathalie betrokken geweest bij zowel back- als front-end ontwikkelingen in SAP Business Intelligence.

Nathalie heeft uitgebreide ervaring met de meest recente versies van SAP Business Warehouse en is sinds meer dan 3 jaar betrokken geweest in implementaties van SAP BPC (Business Planning & Consolidation) en SAP Business Objects 4.0/4.1 bovenop SAP Business Warehouse.  

In haar vrije tijd, houdt zij van reizen.