Koen Vroemans

tot
tot nu
mandagen

Principal SAP Analytics Architect

Koen is actief in Business Intelligence & Data Warehousing sinds het behalen van zijn Bachelor Toegepaste Computerwetenschappen in 1997.

Na enkele jaren gewerkt te hebben met de SAS en Seagate Business Intelligence product suites, maakt Koen de overstap naar de SAP Business Warehouse en Business Intelligence technologie en dit in 2000. Koen heeft intussen dus 15 jaar+ ervaring in SAP Business Warehouse.

Koen werd zelfstandig consultant in 2002 en dit na gewerkt te hebben voor Origin International en Deloitte Consulting.  Tussen 2002 en 2012 heeft Koen SAP BI-oplossingen geleverd aan internationale klanten, waaronder -gedurende 7 jaar- bij Adidas en dit op het hoofdkantoor in Duitsland.

Koen werkte tussen 2010 en 2013 reeds voor element61 en vervoegde het team opnieuw einde 2015.

Naast diepe expertise en ervaring in SAP BW, heeft Koen zich ook verder gespecialiseerd op het vlak van consolidatie, planning, budgetering en Performance Management, zowel functioneel als op het vlak van implementatie in een SAP BW architectuur (SAP BPC, BCS, BPS en BI-IP). Toewijding, vastberadenheid en klantentevredenheid maken delen uit van Koen's meest gewaardeerde karakteristieken.

In zijn vrije tijd is Koen een carambole biljartspeler, hij houdt eveneens van lopen, fietsen en tennis.