Jeff Persico

tot
tot nu
mandagen

Competence Lead Consolidation

Jeff is actief in Financiële Rapportering, Consolidatie en Corporate Performance Management sinds 2000.

Na zijn studies startte hij bij het softwarebedrijf Cartesis (nu bekend als SAP BFC, na de overname door Business Objects en later SAP) waar hij verantwoordelijk was voor een custom ontwikkeling met Transact-SQL voor SQL Server en PL/SQL voor Oracle in Noord-Amerika. In 2003, besloot Jeff samen met zijn vrouw, te verhuizen naar Europa waar hij de mogelijkheid had om op verschillende software implementaties te werken, gerelateerd aan IFRS conversie en wettelijke consolidatie met SAP BFC in het Verenigd Koninkrijk en België.

In februari 2009 besloot Jeff om een nieuwe uitdaging aan te gaan als een eindgebruiker bij UCB, een farmaceutisch bedrijf, in Brussel, waar hij deel uitmaakte van het consolidatie- en rapporteringsteam, wat hem toeliet verder inzicht te verwerven in financiële rapporteringsconcepten op groepsniveau. Jeff's belangrijkste focus is gericht op Corporate Performance Management. Zijn achtergrond met software implementaties in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Continentaal Europa, plus zijn ervaring als eindgebruiker stellen hem in staat om toegevoegde waarde te bieden in financiële rapporteringsprojecten.

Jeff Persico behaalde een Bachelor of Science in Economie en Financiën aan de Fairleigh Dickinson University (USA) en een MBA in Management Information Systems aan de Drexel University (USA).