Hannah Mestdagh

tot
tot nu
mandagen

Data Scientist

Hannah Mestdagh studeerde in 2021 af als Master of Science in Business Engineering aan de Universiteit van Gent met specialisatie Data Analytics.

Tijdens haar studies ontwikkelde ze grote interesse in Data & Analytics. Tijdens haar master nam ze deel aan een studentenuitwisselingsprogramma in Finland aan de Tampere University of Technology. Daar ervaarde ze het belang van multidisciplinair teamwork. In haar laatste jaar besloot ze zich aan te sluiten bij Everest Analytics, een non-profitorganisatie met als doel studenten met een passie voor Data Science te verbinden in data science-projecten, om zo meer vertrouwd te raken met de praktijk van Data Science en Data Engineering. Al deze gebeurtenissen leidden tot een beter inzicht in hoe zij haar toekomstige persoonlijke ontwikkeling en carrière in Analytics ziet.

Hannah vervoegde element61 in september 2021. Sinds haar start focust ze zich op Data Analytics en Data Science projecten in verschillende sectoren (HR, productie en transport). Tijdens haar projecten is het generen van business waarde cruciaal. Ze maakt deel uit van de Machine Knowledge Area binnen element61. In deze rol richt ze zich op het verbeteren van de Machine Learning inspanningen bij element61.