Hannah Mestdagh

tot
tot nu
mandagen

Data Scientist

Hannah Mestdagh studeerde in 2021 af als Master of Science in Business Engineering aan de universiteit van Gent met specialisatie Data Analytics.

Tijdens haar studies ontwikkelde ze grote interesse in Data & Analytics. Tijdens haar master nam ze deel aan een studentenuitwisselingsprogramma in Finland aan de Tampere University of Technology. Daar ervaarde ze het belang van multidisciplinair teamwork. In haar laatste jaar besloot ze zich aan te sluiten bij Everest Analytics, een non-profitorganisatie met als doel studenten met een passie voor Data Science te verbinden in data science-projecten, om zo meer vertrouwd te raken met de praktijk van Data Science en Data Engineering. Al deze gebeurtenissen leidden tot een beter inzicht in hoe zij haar toekomstige persoonlijke ontwikkeling en carrière in Analytics ziet.

Hannah wil graag haar creatieve mindset inzetten in combinatie met haar Data Analytics achtergrond. Ze is ervan overtuigd dat deze combinatie kan leiden tot out-of-the-box en duurzame oplossingen.

Hannah startte in September 2021 bij element61.