Eveline Van Lommel

Eveline Van Lommel - element61
Business Analytics experience
7 maanden
Customer Relations & Business Development Manager

Eveline studeerde in 2008 af als Master TEW met als specialisatie Finance en behaalde in 2009 een Master na Master in de Maritieme Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.

Na het afstuderen begon ze haar professionele carrière bij Trifinance als Project Consultant. Als lid van het Financial Institutions team startte ze op een project bij BNP Paribas Fortis als Performance Management Analyst. In deze positie was Eveline verantwoordelijk voor de analyse & rapportering van de cijfers van de marktenzaal.

In 2010 maakte ze de overstap naar de rekruteringssector waar ze de mogelijkheid kreeg om haar financiële achtergrond te combineren met haar commerciële vaardigheden.

Sinds 2012 was Eveline aan het werk bij Robert Half Management Resources, de Interim Management afdeling van Robert Half. Deze afdeling is gespecialiseerd in tijdelijke oplossingen voor veranderingsprojecten en business continuïteitsnoden op een senior niveau doorheen de hele organisatie (finance, supply chain, production, HR, IT, sales & marketing, general management). Doorheen de afgelopen jaren heeft deze business een sterke groei gekend en breidde het team verder uit.

Vanaf 2014 lag Eveline haar focus meer en meer op business development om zo de verdere groei van de afdeling in regio Antwerpen mee te faciliteren: verder uitbreiden van het klantennetwerk, versterken van de relatie met beslissingsnemers in organisaties en optreden als hun business partner. Eveline werkte in deze periode samen met klanten in uiteenlopende sectoren (productie, banking, automotive, vastgoed, telecom, gezondheidszorg) en met diverse type organisaties (startups, KMO’s, multinationals, profit & non-profit). Nieuwe organisaties leren kennen, hun uitdagingen begrijpen en oplossingen brengen waardoor ze kunnen optimaliseren en verder groeien, zijn de dingen waaruit Eveline de meeste energie haalt.

Eveline start bij element61 in augustus 2021 als Business Development Manager om de sterke groei verder te ondersteunen.

Doorheen haar ervaring en de projecten die ze begeleidde, heeft Eveline het belang van Business Analytics sterk zien toenemen. Ze kijkt er naar uit om ondergedompeld te worden in de wereld van Business Analytics om organisaties de juiste oplossing te kunnen aanreiken die hen helpt beter te presteren.