Bernard Vermeir

Bernard Vermeir - element61
Business Analytics experience
25 jaar
Principal Performance Management Architect

In de jaren tachtig begon Bernard zijn carrière bij de Spector Photo Group waar hij eerst productiemanager was. Later verhuisde hij naar het hoofdkwartier waar hij verantwoordelijk was voor financiële rapportering, budgettering en planning.

In oktober 2007 besloot Bernard CFObelux te vervoegen, als consultant voor SAP BPC (voormalig Outlooksoft), en zijn praktische kennis te delen met de rest van het team. Hij was betrokken bij een lange reeks projecten, allen op het vlak van planning, budgetering en forecasting met de SAP BPC oplossing. Hij is tevens een gecertificeerde SAP BPC consultant. Bernard is een expert op vlak van budgetering en planning in een productie omgeving. Naast deze expertise heeft hij ervaring in het opzetten van een Activity Based Costing model.

Tijdens zijn loopbaan bij Spector was Bernard ook betrokken bij de implementatie van een financiële consolidatie en management rapporteringsapplicatie vanuit een klantenperspectief. Op die manier is hij goed geplaatst in zijn huidige job als consultant om de klanten te assisteren tijdens het implementatieproces. Bernard beheerst perfect de balans tussen de gebruikersbehoeften en de mogelijkheden van de software en dat laat hem toe om op een professionele manier als expert te fungeren in zijn domein en zo toegevoegde waarde te bieden aan zijn klanten.  Sinds 2016 heeft hij Tagetik aan zijn kennis toegevoegd.  Bernard doet tegenwoordig een mix van Tagetik en SAP BPC projecten.

Tijdens zijn vrije tijd houdt Bernard van een lekker biertje, kijken naar voetbal en genieten van het rijden met de elektrische fiets.