U bent hier

DataStories

DataStories is een snelgroeiend Belgisch data science softwarebedrijf. Hun product, DataStories, is een self-service analytics softwarepakket voor Data Citizens en Scientists. Het biedt de mogelijkheid om on-the-spot AI inzichten en algoritmes aan te bieden. 

Hun missie is om bedrijven te helpen om datagedreven beslissingen en innovaties door te voeren. Dit doen ze door domeinexperten te empoweren met self-service predictieve software met AI en machine learning capabilities. Hun gepatenteerde algortimes die ingebakken zitten in de software zijn ontwikkeld om de vier volgende vragen te beantwoorden. 

  • Wat zijn de drivers die mijn KPIs/targets en scores beïnvloeden? 
  • Wat moet ik veranderen en hoeveel moet ik dit veranderen om een optimaal resultaat te halen bij mijn KPIs? (Wat is de optimale formule die leidt tot optimale KPIs?)
  • Hoe zijn mijn smaken, ingedrienten, scores en externe condities en zelf procesparamters aan elkaar gelinkt? 
  • Wat zijn de uitzonderingen die de regel bevestigen - de mogelijke randgevallen die aandacht vereisen van mijn experten? 

DataStories

 

De unieke intellectuele eigendom en softwaretechnologie van DataStories biedt een antwoord op een kritische behoefte naar data-interpretatie. Hun platform biedt een directe feedbackloop van machine learning tot optimale acties. Kort samengevat, hun technologie biedt de mogelijkheid tot focus (door aan te geven wat de minimum en toch voldoende lijst van metrics zijn die uw KPIs beïnvloeden) en biedt een optimale setting aan om uw gewenste performantieniveau te behalen rekening houdend met een aantal businessbeperkingen. 

element61 is een partner van DataStories en helpt organizaties DataStories te implementeren in hun analyticsarchitectuur en gebruiken in hun innovatietrajecten. 

Contacteer ons om van start te gaan met DataStories

 

Experts