Data Science toepassingen in de praktijk

Op 5 mei nodigt onze partner B-inside u samen met element61 uit op een Info-sessie rond Analytics & Data Science vanaf 16.00 u.

Programma

Sessie 1 | Intro element61 | 10 min
element61 is een toonaangevende Business Analytics, Performance Management en Data Science consultancy bedrijf waarmee we sindskort samenwerken om onze Qlik klanten een ruimere kennis aan te bieden.

Sessie 2 | Planning & Budgeting | 20 min
“Hoe kan geïntegreerde planning en budgettering u helpen na een BI rapportering?” 

De laatste jaren hebben veel organisaties de stap gezet naar Business Intelligence tools voor de rapportering en analyse van de historische data. Toekomstige data voor budget, plan of forecast worden vandaag meestal nog beheerd met Excel gebaseerde processen. Data-collectie, gemeenschappelijk samenwerken rond de data-set en real time visibiliteit zijn met Excel vaak een uitdaging. In deze sessie wordt toegelicht hoe organisaties vandaag de dag de stap zetten naar professionele oplossingen voor deze problematiek.

Sessie 3 | Data Science | 20 min
“Artificial Intelligence beyond the Hype” : Data Science toepassingen in de praktijk

Executives & Managers zijn vaak op zoek naar breder perspectief bij de alom tegenwoordige buzzwords die Artificial Intelligence en Machine Learning momenteel zijn.

Tijdens deze sessie willen we jullie enthousiast maken over de mogelijkheden van AI & ML aan de hand van real-life voorbeelden van gebruik door lokale Belgische bedrijven.

Aan de hand van een aantal lokale succesverhalen tonen we aan hoe bedrijven -van verschillende grootte en industrieën- business problemen hebben aangepakt aan de hand van AI & ML.

Voor elk van de cases nemen we jullie mee doorheen het brainstorm proces, de ‘lessons learned’, de obstakels die we hebben aangepakt en hoe deze oplossingen de bedrijfsprocessen hebben geoptimaliseerd. We eindigen de sessie met concrete tips voor bedrijfsleiders om zelf succesvol van start te gaan met AI & ML.

Wanneer?

Dinsdag 5 mei om 16u

Waar?

b-inside bv
Grote Heerweg 75 - 8791 Waregem

Ja, ik wens deel te nemen! Meer info vindt u hier en inschrijven kan via deze link.

Deze infosessie wordt u gratis aangeboden door:

Data Science toepassingen in de praktijk

Date

5 mai, 2020

Location

b-inside bv, Grote Heerweg 75 - 8791 Waregem

Technology